Volvo V40 zakelijk leasen

De Volvo V40 combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Het karaktervolle design van de V40 is verrijkt met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken. De Volvo V40 is snel, wendbaar en optimaal afgestemd op de dynamiek van de stad. Iedere rit in de V40 is mede daardoor een sensationele ervaring. 

 

Volvo V40 leasen

Wanneer je een Volvo V40 leaset bij Oostendorp Uden kun je zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Doordat de leaseprijs gedurende de gehele looptijd vast staat komen er geen onverwachte kosten. Dit alles draagt bij aan het ongekende rijplezier van de Volvo V40 dat lang vastgehouden kan worden.

 

Oostendorp Autolease

Bij Oostendorp Uden bieden we de Volvo V40 aan voor zakelijke rijders maar ook voor private lease en corporate lease. Naast een gunstige prijsstelling bieden we je standaard ook zeer goede voorwaarden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden wat betreft lease? Of benieuwd naar onze overige Volvo modellen? Naast de informatie op de website staan we je ook graag telefonisch te woord en ben je van harte welkom voor een kopje koffie en vrijblijvend advies.  

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren