Volvo V60 zakelijk leasen

Volvo V60 zakelijk leasen

Zoek jij een zakelijke auto waar je comfortabel rijdt maar die ook een moderne uitstraling heeft? Een auto waar je ook wat in kwijt kunt? En waarmee je milieubewust rijdt? Dan is de Volvo V60 de ideale leaseauto voor jou. Met deze auto rijdt je veilig met de luxe die je van een Volvo verwacht. Benieuw naar de Volvo V60? 

Volvo V60 leasen

Zie jij de Volvo V60 wel zitten? Dat begrijpen we, van zoveel rijgenot voor zo’n prijs worden we zelf ook enthousiast. Kies je voor zakelijk leasen via Oostendorp Autolease dan rijd jij onbezorgd in jouw Volvo en zorgen wij voor de rest. Geen onverwachte kosten, onderhoud of gedoe als je een keer pech hebt – wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen nog te tanken en de auto een keer door de wasstraat te halen. Bij Oostendorp Autolease werken we met een persoonlijk adviseur die je altijd kunt bellen. Ook geven we persoonlijk advies en vragen we zelf offertes op bij andere leasemaatschappijen. Zo kun jij direct zien dat je een eerlijke prijs krijgt en hoef je dat werk zelf niet te doen. Dat vinden we wel zo fijn zakendoen met elkaar.

Volvo V60: stationcar die verrast

Rijd je een Volvo, dan rijd je veilig. De Volvo V60 komt met de nieuwste veiligheidssystemen, waarmee jij met een goed gevoel rijdt. De V60 herkent voetgangers, fietsen en dieren overdag én in het donker. Dreigt er een aanrijding? De auto remt dan zelf bij. Daarnaast heb je ondersteuning door rijstrookassistentie, vermoeidheids- en verkeerbordenherkenning. Met het Pro-Pilot systeem rijd je extra ontspannen: actieve rijstrookassistentie en adaptive cruise control worden dan gecombineerd.

Standaard wordt de Volvo geleverd met een noodstopsysteem, zodat je extra veilig rijdt. Daarnaast geeft Oostendorp Autolease geeft je extra bescherming met de Safe Drive Pod, waarmee appen achter het stuur niet meer mogelijk is.

Al deze bescherming helpt, maar je kunt natuurlijk nog steeds schade rijden. Lease je de Volvo bij Oostendorp Autolease dan is de auto WA- Casco verzekerd en heb je een uitgebreide schade-inzittendenverzekering (SVI). Ook zorgen we ervoor dat jij mobiel blijft terwijl wij je Volvo V60 weer als nieuw maken.

Voordelen van de Volvo V60:

  • - Zowel voorin als achterin zit je ruim.
  • - Met de elektrisch bedienbare achterklep laad je makkelijk in en uit.
  • - Geniet van muziek tijdens het rijden met het Bowers & Wilkins geluidssysteem met 15 luidsprekers
  • - Met Volvo Sensus Connect kun je luisteren naar radio of audioboeken
  • - Heb jij mooie Spotify lijsten? Die luister je makkelijk via de geïntegreerde Spotify app
  • - Met de Lane Keeping Aid helpt de auto je op de juiste rijbaan te blijven

Is dit de stationcar voor jou? We vertellen je graag over alle ins & outs van deze auto. Als merkonafhankelijk adviseur geven we een eerlijke vergelijking met vergelijkbare modellen van andere merken. Maak hier een afspraak en wij zorgen voor de koffie.

Oostendorp Autolease Uden

Bij Oostendorp Autolease zijn we enthousiast over de ruime, fijn rijdende Volvo V60. Als merkonafhankelijke leverancier adviseren we je wat voor de beste zakelijke leaseauto is. Door te kijken naar jouw wensen en behoeften kijken we of dit dé auto voor je is, of dat een ander model misschien nog beter past. Ben jij benieuwd naar de Volvo V60 en de mogelijkheden van zakelijk leasen? Maak hier een afspraak. Bij ons in Uden staat de koffie klaar. We komen ook graag bij jou langs.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren