Volvo XC40 zakelijk leasen

Volvo XC40 zakelijk leasen

Kies jij voor de winnaar van 2018? Slimme keuze, want de Volvo XC40 is wat ons betreft een terechte winnaar. De Volvo XC40 is dé auto van dit moment op het gebied van veiligheid. Zo helpt de auto je om op de baan te blijven. Daarnaast is simpelweg een hele fijne en luxe auto om in te rijden. Zie jij jezelf wel zitten in een XC40? Dan helpen wij je graag op weg. 

Volvo XC40 leasen

Lease jij de Volvo XC40, dan ben je goed bezig. Als ondernemer kies je dan voor de beste SUV op de markt met financiële zekerheid. Jij betaalt elke maand hetzelfde bedrag, wij zorgen voor onderhoud, wegenbelasting en eventuele reparaties. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is er voor te zorgen dat de tank vol is.

Met de Volvo XC40 kies je voor een auto met uitmuntende veiligheid. De City Safety, die in elke uitvoering zit, herkent andere voertuigen, fietsers, voetgangers en dieren. Daarnaast helpt de auto je met de Oncoming Lane Mitigation om op de rijbaan te blijven.

Een veilig gevoel, maar we weten bij Oostendorp Autolease ook dat er ondanks alle veiligheidsopties nog wel eens iets mis kan gaan. Lease je bij ons? Dan is de auto standaard WA-Casco verzekerd en heb je een uitgebreide schade-inzittendenverzekering (SVI). Daarnaast krijg je bij ons standaard de Safe Drive Paod, waarmee je met volle focus de weg op gaat. Altijd veilig en altijd zeker, zo werken we bij Oostendorp Autolease.

Volvo XC40: winnaar op veiligheid en connectiviteit

Rijd je een Volvo, dan rijd je veilig. Met het Pro-Pilot systeem rijd je extra ontspannen: actieve rijstrookassistentie en adaptive cruise control worden dan gecombineerd.

Rijden in een Volvo XC40 is luxe rijden. De auto rijdt fijn en met het premium soundsysteem, de handige extra’s en de topmotor kom jij ontspannen aan op je bestemming.

Voordelen van de Volvo XC40:

  • - Met 13 luidsprekers van kwaliteitsmerk Harman Kardon geniet jij van goede muziek
  • - Groot en veilig bedieningsscherm
  • - Verkouden onderweg? De tissuebox past tussen de stoelen, met een handig prullenbakje ernaast
  • - Je tas hangt handig en veilig aan een haakje bij het dashboard
  • - Laptop of tablet mee? Die kunt je makkelijk kwijt in de deurbakken of onder de stoel
  • - Winkelen met de XC40 is geweldig: de hoedenplank past helemaal onder de vloer en de haken zorgen ervoor dat tassen ook in de bocht prima op de juiste plek blijven

Is de winnaar van 2018 voor jou ook de winnaar? We vertellen je graag over alle ins & outs van deze auto. Als merkonafhankelijk adviseur geven we een eerlijke vergelijking met vergelijkbare modellen van andere merken. Maak hier een afspraak en wij zorgen voor de koffie.

Oostendorp Autolease Uden

Bij Oostendorp Autolease vinden zien we het als onze belangrijkste uitdaging om de beste leaseauto voor jou te leveren. Welke auto dat is hangt helemaal af van jouw wensen en hoe je de auto in wilt zetten. Ga je vooral korte afstanden rijden of het hele land door? Neem je veel bedrijfsmiddelen mee onderweg? Een paar vragen die belangrijk zijn om te kijken welke auto voor jou de beste zakelijke leaseauto is.

We zijn gek van auto’s en als merkonafhankelijke leverancier kijken we verder dan één specifiek merk of type auto. Zodat jij de best passende auto krijgt. Ervaren hoe wij zakendoen? Maak hier een afspraak. Wij hebben de koffie klaar staan in Uden, maar komen ook met plezier bij jou op kantoor.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren