Volvo XC90 zakelijk leasen

De Volvo XC90 heeft een nieuw tijdperk gemarkeerd. Een tijdperk waarin de nieuwe standaard is gezet op het gebied van design, technologie en veiligheid. Dankzij de nieuwe innovatieve Volvo-motoren heeft de Volvo XC90 een extreem lage uitstoot. De XC90 is de veiligste Volvo ooit gebouwd. 

 

Volvo XC90 leasen

Wanneer je kiest voor het leasen van de Volvo XC90 geniet je optimaal van het rijplezier dat deze auto je biedt. Daarbij biedt een leasecontract de rust vanuit de wetenschap dat er geen onverwachte kosten zullen komen. Zeker wanneer je kiest voor een leasecontract bij Oostendorp Autolease. Wij bieden je namelijk een vaste leaseprijs voor de gehele looptijd van het contract.

 

Oostendorp Uden

De XC90 is bij Oostendorp Autolease beschikbaar voor zowel private lease als zakelijke lease. Leasen bij Oostendorp Uden is een prettige manier van leasen en wordt compleet met goede service en aantrekkelijke voorwaarden aangeboden. Daarbij hebben wij naast de XC90 ook vele andere Volvo modellen beschikbaar.

Op zoek naar een goed leasecontract voor jouw toekomstige Volvo XC90? Kom langs voor een kop koffie of bel ons op 0413 – 24 20 33. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren